Συνάντηση στελεχών του Δικτύου Φορέων για την Προστασία από την Ηχορρύπανση με Εισαγγελικές Αρχές

Στα πλαίσια των επαφών του Δικτύου Φορέων για την Προστασία από την Ηχορρύπανση στελέχη του συναντήθηκαν με τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών κ. Γ. Μποροδήμο,

καθώς επίσης και την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών κα Δ. Παπαδοπούλου, ενημερώνοντάς τους για το Δίκτυο και τις δράσεις του πάνω στο πρόβλημα της ηχορρύπανσης, προερχόμενο κατά κύριο λόγο από παρανομούντα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Επίσης υπήρξε επικοινωνία του Δικτύου με τον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Δ. Δασούλα, ο οποίος πρόσφατα έστειλε εγκύκλιο προς τις κατά τόπους Εισαγγελίες, ζητώντας από τους συναδέλφους του όλης της χώρας την πάταξη των περιβαλλοντικών εγκλημάτων, μεταξύ αυτών και της ηχορρύπανσης, με τη διαδικασία του αυτόφωρου, αλλά και την αφαίρεση αδειών λειτουργίας για τις περιπτώσεις ηχορρύπανσης κέντρων διασκεδάσεως, μπαρ, κ.λπ.

Τα στελέχη του Δικτύου στις επικοινωνίες τους με τις Εισαγγελικές Αρχές ζήτησαν τη συνδρομή τους και την προτροπή προς την Αστυνομία για την τήρηση του Νόμου. Η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών κα Δ. Παπαδοπούλου, μας ενημέρωσε πως διαβίβασε τη σχετική εγκύκλιο του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προς την Αστυνομία και ότι στα πλαίσια της εποπτείας της θα παρακολουθεί για την τήρησή της.

Copyright (c) ixoripansistop.gr 2013. All rights reserved.
Designed by Ergologic S.A.