Δελτίο Τύπου

Το Δίκτυο παρακολουθεί και ενημερώνεται για τις εξελίξεις στο πρόβλημα της ηχορρύπανσης και καλεί τις αρμόδιες υπηρεσίες να κάνουν το ίδιο

 

 

Τη Δευτέρα 25 Απριλίου, μέλη του Δικτύου Φορέων για την Προστασία από την Hχορρύπανση, παρέστησαν στο Β΄ Τριμελές Πλημ/κείο Πατρών όπου θα εκδικαζόταν (για πρώτη φορά;) υπόθεση για παράβαση καθήκοντος στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄Βαθμού σχετικά με Άδειες Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, το οποίο συστηματικά παρανομούσε και ηχορρύπαινε. Με τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε ασχοληθεί επανειλημμένα ο τοπικός Τύπος και οι αρμόδιες Υπηρεσίες.

Λόγω της αποχής των δικηγόρων, η δίκη δεν πραγματοποιήθηκε και πήρε αναβολή.

Ως Δίκτυο, όμως περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη συνέχεια της υποθέσεως, διότι ανάλογα φαινόμενα, δυστυχώς, επαναλαμβάνονται κατά καιρούς, με μόνιμα "θύματα" συμπολίτες μας που έχουν την ατυχία να διαμένουν σε περιοχές της Πάτρας με παρόμοιες συνθήκες.

Καλούμε, και πάλι, τις αρμόδιες Υπηρεσίες να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα της ηχορρύπανσης, καθώς πλησιάζει και η θερινή περίοδος κατά την οποία το πρόβλημα γιγαντώνεται.

 

Οι Φορείς του Δικτύου για την Προστασία από την Ηχορρύπανση

 

—  ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ www.protasi.org.gr

—  ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΧΟΡΡΥΠΑΝΣΗΣ

—  ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ www.koinotopia.gr

—  ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ www.oikipa.gr

—  ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ www.politesendrasei.gr

 

Πληροφορίες για δημοσιογράφους

ΠΡΟΤΑΣΗ 2610.451790 (8-12πμ)

ΟΙΚΙΠΑ 2610.321010 (7–9μμ)

ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ 2615.002009

 

Copyright (c) ixoripansistop.gr 2013. All rights reserved.
Designed by Ergologic S.A.